Kleuradvies

Op zoek naar een mooie kleur verf die uw huis helemaal af maakt? Wij komen graag bij u langs om u een professioneel en eerlijk advies te geven. Schildersbedrijf Patrique is uw binnen- en buitenspecialist als het gaat om schilderwerk op alle oppervlakten.

Professioneel kleuradvies

De juiste kleur voor uw huis kiezen is niet gemakkelijk. Het is echter wel een belangrijke investering en met de juiste kleur verrijkt u de uitstraling van uw woning en de kamers. Door de jarenlange ervaring van de schilders krijgt u een vakkundig advies voor de kleurkeuze in uw huis.

Elke kleur is mogelijk

Voor ieder huis is er de perfecte kleur. Afstemmend op uw wensen en met advies van de schilder worden de kleuren voor uw huis gekozen. Van de muren tot de kozijnen heeft u keuze tot iedere kleur. Doordat u werkt met een professional krijgt u een volledig beeld van de mogelijkheden. Wellicht komt u uit op een kleur waar u zonder advies niet aan had gedacht. Dat is het voordeel van een professioneel kleuradvies door Schildersbedrijf Patrique. U bent verzekerd van de juiste kleur(en) in huis waar u jaren plezier van zult hebben.

Afspraak bij u thuis

Voor het beste advies maakt de schilder graag een afspraak om bij u thuis op bezoek te komen. Zodoende krijgt de schilder de beste impressie van uw wensen en kan er zo goed mogelijk rekening gehouden worden met de inrichting van uw huis. Vraag gerust een afspraak aan via het contactformulier hieronder.

Contact opnemen