Dé schilder van Lelystad

Particulieren, ondernemers en VVE’s in Lelystad kiezen voor de ervaring van Schildersbedrijf Patrique; erkend Betere Schilder.

Wilt u uw woning of pand laten voorzien van een duurzame en perfecte verflaag? De schilders van Schildersbedrijf Patrique staan graag voor u klaar om het schilderwerk te verzorgen voor zowel nieuwbouw als onderhoud- of renovatieprojecten. Wat u van Schildersbedrijf Patrique kunt verwachten:

Schilder binnenwerk

Is uw woning het volgende project?

  • Uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding
  • Onderhoudsarm resultaat
  • Ruime keuze uit kleuren
  • Diverse verfstijlen beschikbaar
  • Volledige afwerking
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Inzetbaar voor binnen- en buitenwerk
  • 3 jaar aflopende garantie op buitenwerk
  • 5 jaar aflopende garantie op binnenwerk
  • Ook inzetbaar voor houtrenovatie 

Voor particulieren en VVE’s in Lelystad

Speciaal voor het laten schilderen van woningen geldt:

Verlaagd btw-tarief van 6% op schilderwerk voor woningen ouder dan 2 jaar.

Zowel huishoudens als verenigingen van eigenaren komen in aanmerking voor deze zeer aantrekkelijke regeling.

Voor ondernemers in Lelystad

Al jaren is Schildersbedrijf Patrique een vaste keuze voor ondernemers, VVE’s en hoofdaannemers voor diverse schilderswerkzaamheden, waaronder:

 Bedrijfspanden
 Appartementencomplexen
 Opslag
 Restaurants
 Winkels
 Nieuwbouw
 Renovatie

Het team van Schildersbedrijf Patrique werkt met maximaal 9 gediplomeerde schilders en heldere communicatie ieder project tijdig af. Van de Zilverparkkade in het hart van Lelystad tot Noordersluis is Schildersbedrijf Patrique breed inzetbaar.

Schilder projecten in Lelystad

In Lelystad staat Schildersbedrijf Patrique regelmatig op de steigers voor projecten van ieder formaat. Bekijk voor een impressie van de werkzaamheden de foto’s.

Voorbereidend werk

Schildersbedrijf Patrique gaat zorgvuldig te werk en verzorgt ook het voorbereidend werk in de ruimte. Zo zal de schilder waar nodig enkele spullen afdekken. Ook randen in de kamer worden afgeplakt als dit nodig wordt geacht.
Mocht u hier zelf tijd in willen steken, dan doet u er goed aan om de ruimte rondom het te schilderen gedeelte vrij te maken. Spullen welke lastig te verplaatsen zijn, kunt u het beste afdekken met een doek of folie.
In het geval van houtwerk zal dit eerst worden ontvet en geschuurd. Om garantie op het werk te geven doet Schildersbedrijf Patrique het schuren zelf.

Onderhoud

Dankzij de duurzame materialen van de schilder kunt u vele jaren genieten van het resultaat. In het geval van het geschilderde houtwerk buitenhuis raadt Schildersbedrijf Patrique aan om de liggende delen na 3 jaar opnieuw te laten schilderen. Het weer heeft namelijk meer invloed op deze delen. Voor het gehele schilderwerk geldt dat u het beste resultaat behoudt als het schilderwerk 5 of 6 jaar na het oorspronkelijke werk opnieuw wordt geschilderd.

Garantie

garantie schilder

De garantie van de schilder

Bij Schildersbedrijf Patrique staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u standaard 3 jaar aflopende garantie op het buitenwerk. Op het binnenwerk krijgt u 5 jaar aflopende garantie. De tabel hiernaast beschrijft hoe de garantie afloopt.

Offerte schilderwerk aanvragen

Neem gerust contact op als u een vrijblijvende offerte wilt opvragen voor uw woning of pand. Gebruik hiervoor het onderstaande offerteformulier.

Captcha foutief
Voornaam
Achternaam
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Betreft
Oppervlakte