Schilder in Ermelo

Erkend Betere Schilder

Hoogwaardig schilderwerk maakt Schildersbedrijf Patrique de keuze van vele particulieren en ondernemers in Ermelo. Ontdek ook de voordelen van de erkend Betere Schilder.

U wilt uw woning of pand een prachtige uitstraling meegeven? Of wilt u het oude schilderwerk laten vervangen? Dat kunt u overlaten aan de allround schilders van Schildersbedrijf Patrique. Het ervaren en professionele schilderteam verzorgt al jarenlang projecten groot en klein van een prachtige en duurzame verflaag.

De voordelen van Schildersbedrijf Patrique

Ongeacht de opdracht kunt u een vaste, hoge kwaliteit schilderwerk verwachten van Schildersbedrijf Patrique. Daarnaast geniet u enkele voordelen waardoor het onderscheid wordt gemaakt ten opzichte van veel schildersbedrijven:

  • [JvdK-iNB1] Vriendelijke tarieven
  • Keuze uit vele kleuren en stijlen
  • 3 jaar garantie op buitenwerk
  • 5 jaar garantie op binnenwerk
  • Professionele afwerking voor het beste resultaat
  • Onderhoudsarme materialen
  • Beschikbaar voor binnen- en buitenwerk
  • Ook beschikbaar voor houtrotreparaties

Daarnaast hebben de schilders beschikking tot rolsteigers, kamersteigers en stoomapparaten voor behang.

Uw woning laten schilderen?

Speciaal voor woningbezitters, particulier of verenigingen van eigenaren geldt de volgende aantrekkelijke regeling:

Verlaagd btw-tarief van 6% op schilderwerk voor woningen ouder dan 2 jaar.

Hiermee profiteert u van professioneel schilderwerk tegen een verlaagd tarief. Voor meer informatie over de regeling kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Uw bedrijf laten schilderen?

Met het schilderwerk van Schildersbedrijf Patrique geeft u uw bedrijf een krachtige uitstraling. De professionele schilder heeft de kwaliteiten in huis om uw wensen vorm te geven en details aan te brengen. Door vakkundig gebruik van verftechnieken blijft de uitstraling jarenlang behouden.

Het team van Schildersbedrijf Patrique heeft de mankracht om in samenwerking met u een duidelijke werkwijze op te stellen. Daarnaast beschikken de schilders over kennis van diverse verftechnieken, waardoor uw wensen volledig kunnen worden gerealiseerd.

Schilder projecten in Ermelo

In Ermelo heeft Schildersbedrijf Patrique al menig project mogen voorzien van een duurzame verflaag. Ook voor úw woning of bedrijfspand komt het schilderteam graag langs. Bekijk enkele voorbeelden gerealiseerd in Ermelo door de vakkundige schilder.

Offerte schilderwerk aanvragen

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt opvragen voor uw woning of pand. Gebruik hiervoor het onderstaande offerteformulier.

Captcha foutief
Voornaam
Achternaam
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Betreft
Oppervlakte